Skip til hoved indholdet
    Hjem EAN, udbud og kontrol Leverandørliste

Leverandørliste

Bliv registreret på Aalborg Kommunes leverandørliste, så kommunen og den enkelte indkøber har overblik over mulige leverandører, der lever op til kommunens mindstekrav.

Formålet med leverandørlisten

Formålet med leverandørlisten er at virke som et styringsredskab i forhold til at sikre, at de decentrale indkøbere køber ind i overensstemmelse med kommunens vedtagne Udbuds- og Indkøbspolitik.

Herudover skal leverandørlisten ses som en hjælp til at give den enkelte indkøber et bedre og hurtigere overblik over mulige leverandører, der lever op til kommunens mindstekrav.

 

Hvis du vil vide mere

  • For at blive registreret på Aalborg Kommunes leverandørliste, skal der oprettes en gratis profil hos Comdia af typen "Privat virksomhed/Leverandør". Det er denne profil, du skal anvende, når du skal registrere din virksomhed på Leverandørlisten.

  • De kontaktoplysninger, der er noteret på din profil, vil blive anvendt ved henvendelse til virksomheden. Vær derfor opmærksom på, at mailadressen er noteret korrekt, og den er aktiv. Det betyder også, at vi ikke vil benytte de kontaktoplysninger (navn og mail), man som virksomhed kan registrere under fanen "medarbejdere".

  • Man må som virksomhed kun have én profil på Leverandørlisten pr. CVR-nummer. Forsøger man at oprette flere profiler under samme CVR-nummer, vil kun én profil blive godkendt.

Kontakt

Aalborg Kommune

Boulevarden 13 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 31 31

Måske er du også interesseret i

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Kontakt

Ring eller skriv til os

Vil du kontakte en lokal afdeling,
finder du kontaktoplysningerne
på de enkelte sider.