Skip til hoved indholdet
    Hjem Børn og unge Overgreb og seksualiseret adfærd Fønix Nord Konsultative ydelser

Konsultative ydelser

Fønix Nord tilbyder forskellige typer konsultative ydelser, der varierer i omfang, indhold og deltagere.

I en konsultativ ydelse tilbyder vi specialiseret tværfaglig sparring med henblik på vurdering af problemstillingens omfang og bekymringsgrad samt af, hvorvidt barnets/den unges seksuelle adfærd er naturlig og sund eller bekymrende og/eller krænkende. 

Hvis du vil vide mere

Som sagsansvarlig socialrådgiver kan du modtage en konsultativ ydelse på en specifik sag.

Formålet med denne ydelse er at afklare, hvilken ydelse/indsats, der skal iværksættes i Fønix Nord, eller om der er behov for hjælp på anden vis eventuelt i andet regi.

Konsultativ ydelse A består af et enkelt korterevarende møde, typisk til rådgiver. 

Som sagsansvarlig socialrådgiver kan du modtage en konsultativ ydelse på en specifik sag. Formålet med denne ydelse er at få viden og rådgivning om seksuelt bekymrende og/eller krænkende adfærd samt få en faglig vurdering af, hvilken indsats der er hensigtsmæssig i forhold til problemstillingen.

Konsultativ ydelse B består typisk af et enkelt længerevarende møde, typisk til rådgiver og andre fagprofessionelle samt eventuelt familien.

 

Som sagsansvarlig socialrådgiver kan du modtage en konsultativ ydelse på en specifik sag sammen med barnets/den unges familie og eventuelle professionelle netværk.

Formålet med denne ydelse er en vurdering af problemstillingens omfang og bekymringsgrad, systematisering af viden om barnet samt opkvalificering af barnets familie og professionelle netværk.

Konsultativ ydelse C består typisk af to-tre enkeltstående møder med samme faglige indhold - eksempelvis ét møde til rådgiver, ét møde til familien og ét møde til skolen.

 

Konsultativ ydelse D er et sammenhængende forløb til en specifik del af barnets/den unges familiære eller professionelle netværk for eksempel forældre, plejeforældre, opholdssted eller skole.

Formålet med ydelsen er give barnets/den unges netværk viden om sund/usund seksuel adfærd i relation til henvisningen, samt opkvalificere netværket til i praksis at kunne håndtere den seksuelt bekymrende adfærd, og støtte barnet/den unge. Ydelsen kan iværksættes uden forudgående udredning, men kan også benyttes efter udredning som alternativ eller optakt til et behandlingsforløb til barnet/den unge.

Konsultativ ydelse D består typisk af et sammenhængende forløb på op til tre møder til familien/netværket, men kan også bestå af tre enkeltstående møder med forskelligt indhold.

Kontakt

Fønix Nord

Bisgårdsvej 14 9200 Aalborg SV

Ring til os

31 99 04 94

Telefontider

Fønix Nord er tidligere kendt som SEBA.

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Kontakt

Ring eller skriv til os

Vil du kontakte en lokal afdeling,
finder du kontaktoplysningerne
på de enkelte sider.