Skip til hoved indholdet
    Hjem Beskæftigelse og handicap Taleinstitut Nyheder Succesfuld tværfaglig undervisning i ACT skaber begejstring

Succesfuld tværfaglig undervisning i ACT skaber begejstring

En bred vifte af fagfolk deltog i kursus i Acceptance and Commitment Therapy (ACT), der fremhæver terapiformens alsidighed og værdi på tværs af forskellige målgrupper.

Ph.d. og adjunkt i rehabiliteringspsykologi Cecilie Marie Schmidt Thøgersen har i denne uge undervist et hold kursister i Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Kurset, der blev afholdt på Taleinstituttet og Hjerneskadecenter Nordjylland, tiltrak en bred vifte af fagfolk, herunder psykologer, logopæder, socialpædagoger og demensvejledere.

ACT, som ofte anvendes som tilgang i den psykologiske rehabilitering af mennesker med erhvervet hjerneskade, viste sig at være en givtig tilgang for de mange forskellige deltagere.

Kurset markerede også starten på vores kursussæson, og vi ser frem til de kommende kurser hen over sensommeren og efteråret.

Den positive respons på ACT-kurset lover godt for de kommende undervisningsforløb, hvor flere kursister bydes velkommen til at udforske og lære om blandt andet rehabilitering, nedsat indsigt, hjernerystelse og stemmevanskeligheder.

Kontakt

Taleinstituttet og Hjerneskadecenter Nordjylland

Borgmester Jørgensens Vej 2B 9000 Aalborg

Ring til os

99 82 54 40

Telefontider

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Kontakt

Ring eller skriv til os

Vil du kontakte en lokal afdeling,
finder du kontaktoplysningerne
på de enkelte sider.