Grundkursus om hjernerystelse
1-dags grundkursus for dig, der møder mennesker med følger efter hjernerystelse i dit arbejde.
Mange mennesker får hvert år en hjernerystelse. De fleste kommer sig uden hjælp, men cirka en tredjedel oplever vedvarende symptomer af både fysisk, psykisk og kognitiv art, som har en stor indflydelse på deres funktionsniveau. Det kan betyde, at det er svært at fastholde arbejde og uddannelse, deltage i familiens aktiviteter eller klare helt almindelige daglige gøremål.
På dette kursus vil du tilegne dig grundlæggende viden om hjernerystelse og symptomer hos hjernerystelsesramte, herunder længerevarende symptomer med betydning for dagligdagen for den ramte.
Dette kursus er for dig, der ønsker en grundlæggende faglig introduktion til, hvad en hjernerystelse er, og hvordan håndtering af hjernerystelsessymptomer kan tilgås.
Efter kurset vil du have tilegnet dig viden om:
- Hvad sker der i hjernen ved en hjernerystelse?
- Hvordan stilles diagnosen?
- Viden om længerevarende hjernerystelsesfølger—hvilke faktorer har betydning?
- Tilgange og strategier til håndtering af hjernerystelsessymptomer
Undervisningen tager udgangspunkt i den nyeste forskning på området samt de Nationale Kliniske Retningslinjer for behandling af hjernerystelse.
Undervisere
Specialist i klinisk neuropsykologi Jonna Pólsdóttir Houen og ergoterapeut og master i neurorehabilitering Karen Marie Banke Uggerhøj.
Pris
1.950 kroner eksklusive moms inklusive forplejning.
Dato
Mandag den 23. september 2024 klokken 9.00-15:30.
Louise Kristensen
Mobil: 23 20 01 45
loukri@aalborg.dk