Skip til hoved indholdet
    Hjem Social og sundhed Psykiske udfordringer FREMDRIFT

FREMDRIFT

Støtte til voksne med fysiske, psykiske og eller sociale udfordringer, som oplever udfordringer i hverdagen. Se mere om os i videoen herunder.

FREMDRIFT er et brobyggende og gruppebaseret tilbud med mulighed for individuelle samtaler.

Medarbejderne hjælper voksne over 18 år, som er ensomme og ønsker at være en del af et fællesskab, som mangler struktur og overblik over hverdagen eller bare generelt ’bøvler’ med livet uden helt at vide hvorfor – og hvad der kan hjælpe. 

Målgruppe

Voksne mellem 18-67 år, som har fysiske, psykiske og/eller sociale udfordringer.

FREMDRIFT er et ikke-visiteret tilbud hvilket betyder, at det ikke kræver en henvisning, men at alle i målgruppen kan komme ind fra gaden eller ringe for at lave en aftale.

Hvis du vil vide mere

Gruppeforløb ADHD-gruppen

Et af gruppeforløbene er ADHD-gruppen, hvor mennesker med diagnosen mødes, deler erfaringer, får lettere undervisning og danner relationer til hinanden.

Gruppen mødes en gang om ugen i 12 uger. Når forløbet er slut, samarbejder FREMDRIFT med forskellige aktører, der gør det muligt for gruppen at fortsætte med at mødes – enten på egen hånd, ved hjælp af frivillige eller personale på sociale samlingssteder.

Formålet med gruppen er, at deltagerne bliver klogere på dem selv, deres diagnose og får forskellige relationer og redskaber der gør det nemmere at leve livet med ADHD.

Gruppeforløb autisme

En tilsvarende gruppe findes for voksne med Autisme.

Et andet tilbud er OpLev-gruppen. Gruppen er til mennesker som føler sig ensomme, og som gerne vil opleve forskellige eksisterende fællesskaber sammen med de øvrige gruppedeltagere. Gruppens aktiviteter og mødetidspunkter koordineres af medarbejdere i FREMDRIFT, og en medarbejder følger også altid med til aktiviteterne.

Håbet er, at de får mod på at deltage i lokalsamfundets fællesskaber og danner relationer til hinanden undervejs.


Der er både en OpLev-gruppe for unge mellem 18-30 år, og en for voksne + 30 år.

I FREMDRIFT går ingen forgæves. Nogle hverdagsudfordringer kan medarbejderne i FREMDRIFT løse, andre kræver samarbejde med kommunen/civilsamfundet.

I de tilfælde bygger medarbejderne bro til den anden aktør, giver følgeskab derhen og sikrer, at den enkelte er tryg og hjulpet godt videre, inden de igen giver slip på vedkommende.

Kontakt

FREMDRIFT

Prinsensgade 36 9000 Aalborg

Ring til os

31 99 01 24

Åbningstider

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Kontakt

Ring eller skriv til os

Vil du kontakte en lokal afdeling,
finder du kontaktoplysningerne
på de enkelte sider.