Skip til hoved indholdet
    Hjem Social og sundhed Psykiske udfordringer Aalborg FRI-TID

Aalborg FRI-TID

Frivillige fællesskaber for voksne med fysiske, psykiske og/eller sociale udfordringer.

Målgruppe

Alle voksne mellem 18-67 år, som har fysiske, psykiske og/eller sociale udfordringer, kan henvende sig.

Aalborg FRI-TID er et ikke-visiteret tilbud, hvilket betyder, at alle i målgruppen kan komme ind fra gaden eller ringe for at aftale et møde.

Om Aalborg FRI-TID

Aalborg FRI-TID er et tilbud til voksne, som gerne vil være en del af nye fællesskaber, der er båret af frivillige kræfter. Det kan både være mindre gruppefællesskaber, gruppeaktiviteter og frivilligt arbejde i grupper.

Alle i målgruppen kan henvende sig til Aalborg FRI-TID, hvor første skridt er en samtale med medarbejderne, der i samarbejde med den enkelte finder frem til, hvilket fællesskab der passer perfekt til vedkommende.

Det kan både være et af de fællesskaber, Aalborg FRI-TID selv koordinerer, eller et fællesskab i civilsamfundet, som medarbejderne bygger bro til.

Frivillighedsaspektet

Det unikke ved alle Aalborg FRI-TIDs fællesskaber er, at de er drevet af frivillige kræfter. I nogle af fællesskaberne er medarbejderne med til at koordinere aktiviteterne, men i udgangspunktet er det de cirka 70 frivillige, der er de bærerende i fællesskaberne og relationerne.

Medarbejderne står altid til rådighed for at give rådgivning og besvare spørgsmål fra både målgruppen og de frivillige, og derudover følger medarbejderne løbende op på alle relationerne.

Hvis du vil vide mere

En stor gruppe af mennesker med udfordringer og frivillige tovholdere arbejder frivilligt til events i Aalborg.

Tovholderne hjælper gruppen med at sætte opgaverne i gang og koordinere med eventarrangørerne

Socialt samvær, fællesspisning og aktiviteter i- og udenfor huset er omdrejningspunktet for caféen. Caféen har åbent den anden onsdag i hver måned.

En lille gruppe af frivillige og en medarbejder står programmet, indkøb, madlavning og betaling (for maden).

Fire til seks voksne med udfordringer mødes med to frivillige omkring fælles interesser. Det kan være cafebesøg, koncerter, sport eller noget helt fjerde. Gruppen koordinerer selv hvor og hvor ofte de mødes.

Kontakt

Aalborg FRI-TID

Henning Smiths Vej 7 9000 Aalborg

Ring til os

31 99 00 37

Skriv til os

Åbningstider

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Kontakt

Ring eller skriv til os

Vil du kontakte en lokal afdeling,
finder du kontaktoplysningerne
på de enkelte sider.